gisela yazan:
QUOTE:
şimşek yazan:
umarım herşey gönlünüzce olur arkadaşım....lida bütün organları (özellikle ciğer ,böbrek ve troid) normalden çok daha hızlı çalıştırdığı için su içme isteği bundan kaynaklanıyor.suyu organlarınız istiyor yani...ayrıca şişkinlik yok yazmışsınız. bu durumda ilacın etkisiyle ateş basması,terleme olmuyormu.
evet 3.günümde ateşlendim terledim ve uykusuzluk gösterdi üzerimde .bugün 4.günüm olucaktı ama dün çok ağır geldiği için bugün lidayı almadım.bir gün alıp birgün almamaya karar verdim.55 kiloyum 5 kilo vericem ağır ağır vermeye karar verdim zaten etkisi bugünde üzerimde tüm gün bişey yemedim
gene deliiice su su su .bide mecbur sırf hasta olmamak için zorrrlaa bi salata ve 2kısa galeta ile şimdilik günü tamamlamaya çalışıyorum.çalışıyorum dedim ama gayet güzel bir günn
fikri olanlar paylaşırsa sevinirim birgün alıp bir gün almamak nasıl bir yöntem???[/quote]
sadece 5 kilo vermek istiyorsunuz ve bunun içinde lida!!!!
nediyebilirimki şimdi.obez olmadığınız için yada fazla kilonuz olmadığı için bence bu etkileri daha ağır yaşamışsınızdır.arada birde olsa çarpıntınız varsa,kollarda uyuşma,deri döküntüleri vs...bence kesinlikle kullanmayın benim bu duruma örnek verebileceğim hastanelik olan ve tüm dolaşımı bozulan bir arkadaşım var çünkü.üstelik kilolu biriydi.lida ilk yasaklandığı ve toplatılmaya başlandığında bazı web sayfalarında sizin düşündüğünüz gibi yazılar okumuştum.karar sizin. bence zaten zarar zarardır.hergün yada 1-2 gün arayla ne farkederki.